Herfst en winter plantenBezig met laden...
Calluna vulgaris ‘Garden girls’ (Struikheide)
Calluna vulgaris ‘Garden girls’ (Struikheide)
(0)
De Calluna vulgaris 'Garden girls' zijn geen gewone bloeiers, maar het zijn knopbloeiers. Ze zijn net zo mooi als de gewone Calluna maar ze bloeien veel langer door.
€ 1,99
Prijs per stuk
Camellia japonica (Camelia)
Camellia japonica (Camelia)
(0)
De Camellia geeft de voorkeur aan een plaats in de halfschaduw op een beschutte plaats, bescherm tegen het koude winterweer, de Camellia is groenblijvend en redelijk winterhard.
€ 17,95
Prijs per stuk
Euonymus fortunei ‘emerald n gold’ (Kardinaalshoed)
Euonymus fortunei ‘emerald n gold’ (Kardinaalshoed)
(3)
Euonymus fortunei 'Emerald n gold' is een groenblijvende tuinplant. Deze Euonymus fortunei 'emerald n gold' wordt ongeveer 50 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw staan.
€ 2,10
Prijs per stuk
Helleborus niger (Kerstroos)
Helleborus niger (Kerstroos)
(6)
Helleborus niger is een wintergroene tuinplant. De Kerstroos bloeit van januari t/m maart met witte bloemen, staat bij voorkeur in de halfschaduw.
€ 2,99
Prijs per stuk
Skimmia japonica 'Rubella'
Skimmia japonica 'Rubella'
(1)
Skimmia japonica 'Rubella' is een wintergroene tuinplant. Deze Skimmia bloeit van april t/m mei met lichtroze bloemen, wordt uiteindelijk ongeveer 150 cm hoog.
€ 8,95
Prijs per stuk
Viburnum davidii
Viburnum davidii
(1)
Viburnum davidii is een groenblijvende tuinplant. Deze Viburnum bloeit van mei t/m juni met witte bloemen.
€ 8,95
Prijs per stuk
Viburnum tinus
Viburnum tinus
(2)
Viburnum tinus is een wintergroene tuinplant. De Viburnum tinus bloeit van december t/m maart met wit - roze bloemen, volgroeide plant is ongeveer 150 cm hoog en kan zowel in de zon als in de schaduw.
€ 11,99
Prijs per stuk

Online herfst en winter planten kopen, een goede keuze

Online herfst en winter planten kopen is een slim idee, zeker als u geen mogelijkheid heeft om zelf uw planten te vervoeren. Zo hoeft u niemand anders te regelen die u kan helpen met het vervoer en heeft u toch een prachtige tuin met bijzonder mooie herfst en winter planten. Ook als u simpelweg te weinig tijd heeft om op stap te gaan is online tuinplanten bestellen een goed idee. Het voordeel van het online kopen van herfst/winter planten is daarnaast dat u extra voordelig uit bent. Bij ons vindt u namelijk de mooiste herfst/winter planten tegen een zeer scherpe prijs. Natuurlijk krijgt u daarvoor een uitstekende kwaliteit. Alle herfst en winter planten worden bezorgd in een doos met vochtige aarde. Zo voorkomen we uitdroging van de planten tijdens het transport.

De mooiste herfst en winter planten van Totaal-Groen

U vindt bij Totaal-Groen een leuke selectie van herfst- en winterplanten, ieder met hun eigen behoeften qua bloeitijd en standplaats. De wensen ten opzichte van hoogte, bloeitijd, standplaats en andere belangrijke zaken kunt u terugvinden per plant in ons assortiment. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. De Erica darleyensis “Ghost hills” (Winterheide) is een prachtige groenblijvende tuinplant, net zoals de Eonymus fortunei “Emerald ’n gold” (Kardinaalshoed). Beiden kunnen in de zon staan in uw tuin. De Rhododendron en Skimmia Japonica “Rubella” zijn beide wintergroen en kunnen vrij hoog worden. De Viburnum tinus bloeit van december tot en met maart en kan zowel in de zon als in de schaduw. Bekijk snel onze andere herfst en winter planten en maak direct uw keuze.

Planten voor in de herfst en winter

Ieder jaargetijde heeft zo zijn schoonheid en charme, maar met de juiste keuzes in planten kunt u ieder seizoen iets beleven in uw tuin. Waar het in de zomer vrij eenvoudig is om te kiezen voor een paar mooie planten is de keuze voor de planten in de herfst en winter wat kleiner. De herfst is echter veelzijdig en ook in de herfst zijn er planten die graag willen schitteren in uw tuin. Wilt u ook in de herfst en winter genieten van een prachtige aanblik, kies dan voor de leuke herfst/winter planten uit ons assortiment. Al onze herfst en winter planten zijn sterk en uitstekend van kwaliteit. Ze kunnen uw tuin op een bijzondere manier verrijken als u goed let op de toepassingsmogelijkheden en de combinatie met de andere vaste planten, heesters en bomen in uw tuin.

Online herfst en winter planten kopen bij Totaal-Groen

Onze webshop biedt u een leuke keuze aan herfst en winter planten, voor iedere plaats in uw border bieden we een geschikte plant. We hebben een uitstekend assortiment op voorraad zodat u uw planten voor de herfst en winter eenvoudig online bestellen kunt. Alle herfst en winter planten bij Totaal-groen.nl worden geleverd in een kunststof pot. Daardoor kunnen ze het hele jaar geleverd worden en is ook het hele jaar door het planten ervan geen enkel probleem, behalve bij vorst. Heeft u online een plant bij ons gekocht voor de herfst of winter, zorg er dan voor dat de grond er omheen eenvoudig water doorlaat en dat de plant over voldoende voeding kan beschikken. Op die manier kan hij sneller aangroeien in uw tuin.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze herfst en winter planten of zoekt u naar een specifieke soort? Wij helpen u graag om uw tuinwensen te verwezenlijken. Via ons contactformulier bieden wij u een gratis zoekservice aan als u op zoek bent maar speciale herfst en winter planten. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen, onze medewerkers beschikken over veel vakkennis en voorzien u graag van een degelijk advies.